Abra hoopt Bitcoin Evolution

Abra kondigde vandaag de volgende fase van haar wereldwijde expansie aan op de Noord-Amerikaanse Bitcoin Conferentie. De plannen zijn om Abra volgende maand wereldwijd in staat te stellen om een wereldwijd netwerk van Tellers te activeren die kunnen handelen in meer dan 50 valuta, waaronder direct in Bitcoin.

Dit betekent dat iedereen met een smartphone in om het even welk land geld kan versturen of ontvangen in de meeste belangrijke valuta’s en dat hij of zij zijn of haar Abra portemonnee kan verzilveren, zelfs zonder bankrekening.

Bitcoin is een groot deel van en de sleutel tot Abra’s inspanningen geweest, zij het niet altijd opvallend. Hoewel Abra er nu zeker van is dat ze een digitaal valutaproduct met Bitcoin kunnen uitbrengen zonder de gemiddelde consument te verwarren, na de lancering van de Filippijnen en de VS vorig jaar.

Bitcoin Evolution is een groot deel

Nu voegen ze directe Bitcoin-ondersteuning (voor storten en terugtrekken) toe aan Bitcoin Evolution met deze ‘software’ de Abra App, terwijl ze de super-gebruikersvriendelijke ervaring vanaf het eerste stadium behouden.

Als gevolg van deze lancering kan elke Abra-gebruiker Bitcoin gebruiken via elke derde partij Bitcoin Wallet om fondsen toe te voegen en te verwijderen uit hun Abra App, ongeacht de valuta die ze in hun Abra Wallet hebben.

Er is ook het plan om een netwerk van Abra Tellers of hun Humane ATM’s te lanceren met de bedoeling om mensen over de hele wereld Abra te laten gebruiken.

Hun wereldwijde lancering zal zich dus richten op de volgende aspecten:

Bitcoin portemonnee: Bitcoin kopen, vasthouden en verkopen met Abra naast de 50 fiat valuta’s
Bitcoin naar fiat: Stuur Bitcoin naar iedereen over de hele wereld en de ontvanger kan Bitcoin ontvangen in elk van hun ondersteunde valuta’s, die ze vervolgens kunnen verzilveren via een Teller. De valutaomrekening wordt door het bedrijf verzorgd.
Fiat naar Bitcoin: Cash in via een Teller in een van hun ondersteunde valuta’s, naar iedereen over de hele wereld sturen en de ontvanger kan Bitcoin ontvangen en/of uitbetalen.
Fiat to fiat: elke gebruiker kan geld in een van de 50+ ondersteunde valuta’s van Abra naar elke andere gebruiker sturen, en beide partijen kunnen geld in en uit betalen via hun lokale Teller.
Word een Teller met behulp van Bitcoin: Elke bestaande Bitcoin handelaar kunt u https://www.onlinebetrug.net/nl/ nu die Bitcoin gebruiken om een Abra Teller te worden en stortingen/opnames te verwerken voor mensen die niet weten wat Bitcoin is.
Dit zou ook de wereldwijde Bitcoin-handelsgemeenschap ondersteunen, want met de Abra App zouden Bitcoin-handelaren bitcoin kunnen vasthouden, maar stortingen en opnames kunnen verwerken in elke wereldmunt die de Abra App ondersteunt.

Abra is van plan om het Teller-programma vanaf volgende maand wereldwijd uit te rollen. Vertellers kunnen geld verdienen door hun gemeenschap te helpen geld te sturen en te ontvangen.

Abra’s volgende fase van ontwikkeling is een grote stap voorwaarts in het realiseren van hun visie dat iedereen in staat is om gemakkelijk geld te sturen naar iedereen in de wereld, direct, privĂ© en veilig.